DRSKA PRIJEVARA

Skijaš iz Hrvatske za smještaj u Italiji uplatio putem interneta 24 tisuće kuna; Nakon tog oglas je nestao a komunikacija prekinuta!

Foto: Unsplash

Nakon obavljene uplate novca, nepoznata osoba je s interneta uklonila oglas za iznajmljivanje smještaja i prekinula daljnju komunikaciju

Policijska uprava osječko-baranjska je izvijestila da je početkom prosinca, 37-godišnji hrvatski državljanin putem internet stranice za rezervaciju smještaja, pronašao oglas za smještaj u Italiji i odlazak na skijanje.

Putem e-maila, 37-godišnjak je stupio u kontakt s nepoznatom osobom te je nakon dogovora, na račun nepoznatog vlasnika uplatio više od 24 tisuća kuna za rezervaciju dogovorenog smještaja.

Nakon obavljene uplate novca, nepoznata osoba je s interneta uklonila oglas za iznajmljivanje smještaja i prekinula daljnju komunikaciju s 37-godišnjakom te mu nije vratila uplaćeni novac.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu i nastavljamo traganje za nepoznatim počiniteljem, prenose RTL Vijesti.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari