UDALJIO SE MJESTA NAKON KRAĐE

Skupa ‘cugali’ i kafiću a onda mu 64-godišnjak ukrao ključeve i mobitel; Iz auta mu uzeo cijevi i dijelove tende

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osumnjičenik je po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Sumnjiči se da je u subotu, 17. ožujka sa stola u ugostiteljskom objektu na području Drenove u Rijeci otuđio ključeve osobnog vozila i mobitel u vlasništvu 65-godišnjeg hrvatskog državljanina, dok je iz vozila oštećenog otuđio cijevi i dijelove tende. Navedene predmete osumnjičenik je stavio u svoje vozilo i udaljio se s mjesta događaja.

Počinjenim kaznenim djelom materijalno je oštećen 65-godišnjak za oko 800 eura. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni oštećenom.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari