ŠTETA SE JOŠ ZBRAJA

Skupa ‘žuta minuta’! Pijan tijekom noći na 21 automobilu šakama i nogama porazbijao retrovizore, brisače…

Srećko Niketić/PIXSELL

U policijsku postaju do sada se javilo 13 vlasnika koji su podnijeli prijedlog za kazneni progon osumnjičenog. Čekaju da se jave i ostali vlasnici

Nakon što je 19. prosinca nakon ponoći zaprimljena dojava o oštećenju više vozila na Verudi Porat u Puli, policijski službenici su u Fachinettijevoj ulici pronašli 30-godišnjaka te su ga priveli u policijsku postaju.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 30-godišnjak bio pod utjecajem alkohola – izmjereno mu je 1,78 promila te je fizičkom snagom oštetio 21 parkirano vozilo. Muškarac je udarcima rukom i nogom na automobilima oštetio retrovizore ili brisače te je vlasnicima vozila prouzročio zasad neutvrđenu materijalnu štetu.

U policijsku postaju do sada se javilo 13 vlasnika koji su podnijeli prijedlog za kazneni progon počinitelja. PU istarska poziva i ostale vlasnike kojima je počinitelj oštetio vozilo da se radi pokretanja kaznenog progona jave u Policijsku postaju Pula-Pola, s obzirom da se za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari kazneni postupak pokreće povodom prijedloga oštećene strane, a ne po službenoj dužnosti.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 19. prosinca u kasnim večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari