UHVAĆENI U VOZILU U VUKOVARSKOJ

ŠKURINJE Interventna policija u rekordnom roku uhitila dvije osobe (19, 22). U trgovini su krali odjeću

Foto: Riportal

Drski kradljivci uhvaćeni su za oko pola sata nakon počinjenja kaznenog djela u osobnom vozilu te su uhićeni i privedeni na kriminalističko istraživanje

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 19 i 22 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe na drzak način.

“Riječ je o osobama koje su jučer, 28. srpnja, oko 13 sati iz trgovačkog centra na području Škurinja u Rijeci otuđile više komada odjevnih predmeta te se bježeći udaljile u nepoznatom smjeru. Tako su trgovačko društvo sa sjedištem u Zagrebu oštetili za najmanje 4100 kuna.

Međutim, po dojavi o počinjenom kaznenom djelu, na terenu je bilo raspoloživo više policijskih ophodnji pa su za oko pola sata kasnije policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije Rijeka ih uhvatili u osobnom vozilu na raskršću u Vukovarskoj ulici u Rijeci te ih uhitili i priveli u I. PP. Tijekom kriminalističkog istraživanja veći dio otuđenih predmeta je pronađeno i bit će vraćeni u trgovinu.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Završenim istraživanjem, oba osumnjičenika su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe na osobito opasan i drzak način, a 19-godišnjak je i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari