KAZNENO PRIJAVLJENI

ŠKURINJE NA METI! Trojac pelješio po trgovačkom centru; Krali i kupce!

Foto: Ilustracija

U dva kriminalistička istraživanja policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka osumnjičeno je troje počinitelja

Dvoje hrvatskih državljana u dobi od 35 i 36 godina kazneno je prijavljeno zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela krađa. Kriminalističkim istraživanjem kojeg su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka je utvrđena sumnja da su od prosinca prošle do lipnja ove godine u tri navrata iz trgovačkog centra na području Škurinja u Rijeci otuđili razne predmete, većinom alat i građevinski pribor.

Počinjenjem navedenih krađa oštetili su tvrtku s  područja Zagreba za oko 6.200 kuna.

VIDEO DANA:

Također, policija je riješila još jednu krađu koja se dogodila u istom trgovačkom centru, a za počinjenje koje se sumnjiči 49-godišnji hrvatski državljanin. Naime, osumnjičeni je 7. srpnja ove godine iskoristio trenutak dok oštećeni 51-godišnjak nije obraćao pozornost te mu otuđio novčanik odložen na predmetima stavljenim u trgovačka kolica. Otuđeni novčanik s dokumentima, kojeg je pronašao građanin na parkiralištu ispred trgovačkog centra, vraćen je vlasniku, ali bez tisuću kuna koje je  osumnjičeni otuđio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari