'OVO JE GRUNULO!'

Video | Šleper se zabio u kuću: ‘Uzeo sam sina i kćer i rek’o ženi bježi dolje, potres! A kad sam sišao dolje… užas’

Udarac je bio toliko jak da su ukućani, a i susjedi, mislili da se radi o potresu

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se noćas u Črnkovcima kod Valpova kada je, zbog neprilagođene brzine, kamion sletio s ceste, prevrnuo se na bok te pritom udario dva parkirana automobila i probio zid kuće.

Udarac je bio toliko jak da su ukućani, a i susjedi, mislili da se radi o potresu. “Ovo je grunulo, Majko Isusova ja sam skočila s kreveta”, kazala je za Danas.hr susjeda Iva Vrbanić.

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

“Probudio nas je taj strašan udarac, zvuk, mislili smo prvo potres”, rekla je Marija Gajdašević, vlasnica frizerskog salona.

Otac je prvo zgrabio petomjesečnu kćer. “Uhvatio sam je i maloga isto, reko’ ženo bježi dolje, potres. Baš se zatreslo gore, ono ajme, Isuse kad sam sišao dolje, užas”, ispričao je Marko Šincek, vlasnik kuće.

Srećom, svi su preživjeli

“Prašina u cijeloj kući i to je bilo ono, šokirani smo još uvijek svi”, kazala je Gajdašević.

“Stariji sin, Roko, on se uplašio, nije mogao spavati cijelu noć”, tvrdi Šincek.

Šokantno je bilo i jutro. “Kad sam ja jutros ustala, kad sam ja vidjela, ajme meni Majko Isusova, odmah zovem susjedu, ne mogu proći, zovem njih, jeste vi živi”, ispričala je susjeda.

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Na sreću, preživjeli su svi. “Vozač je hvala Bogu živ i zdrav izašao iz kamiona”, poručuje Šincek.

“Pitao je l’ te boli, kaže ne boli, ja vičem znam ja sam se valjala s traktorom hahaha od straha ne znaš da te boli, ja vičem dok on ohladi onda će on vidjeti kako njega boli”, kazala je susjeda Vrbanić.

Neprilagođena brzina

Bio je to 21 godišnji vozač kamiona koji nije bio pod utjecajem alkohola, ali je vozio neprilagođenom brzinom. “U zavoju uslijed neprilagođene brine kretanja osobinama i stanju ceste, vidljivosti i preglednosti, znači uslijed magle izgubio nadzor nad upravljačem te je sletio van kolnika”, izjavio je Mišel Ivanišić, policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa.

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Udario je dva automobila i kuću zbog čega je nastala velika materijalna šteta, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari