SMRT MLADOG PARA U VIŠNJANU: Otrovani ugljičnim monoksidom, istraga se nastavlja

SMRT MLADOG PARA U VIŠNJANU: Otrovani ugljičnim monoksidom, istraga se nastavlja

Mladi par, 27-godišnji Patrik Blaško iz Poreča i 22-godišnja Lara Nikolić iz mjesta Varvari, koji su 25. listopada nađeni mrtvi u potkrovlju zgrade agroturizma ‘Milena’ u Bačvi kod Višnjana, umrli su uslijed trovanja ugljičnim monoksidom, potvrdilo je Državno odvjetništvo.

Patrik i Lara bili su uzvanici na vjenčanju organiziranog na agroturizmu “Milena” u Bačvi, a idućeg jutra pronađeni su mrtvi u apartmanu.

“Nakon obdukcije mrtvih tijela i provedenog toksikološkog vještačenja utvrđeno da su navedene osobe preminule uslijed trovanja ugljikovim monoksidom, stoji u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva. Ujedno, utvrđeno je da u organizmu preminulih osoba nije utvrđena prisutnost lijekova, droga, njihovih metabolita niti drugih otrovnih organskih spojeva. Daljnjim izvidima utvrđivat će se okolnosti pod kojima je došlo do trovanja ugljikovim monoksidom”, navode u priopćenju.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari