STRAHOTA

Smrtno stradao zaštitar u noćnom klubu u Biogradu na moru. Još se utvrđuje kako se sve točno dogodilo

Idi na originalni članak
Photo: Milan Sabic/PIXSELL

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja

Oglas

Tragedija u Biogradu na Moru.

Kako neslužbeno doznaje RTL, noćas je u noćnom klubu u Biogradu smrtno stradao zaštitar.

Još uvijek se utvrđuju okolnosti tragičnog događaja. Navodno je došlo do tučnjave u samome klubu koji je jučer i službeno započeo s otvorenjem nove ljetne sezone.

Kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, muškarac je preminuo od infarka te njihovi izvori poručuju da se ne može zaključiti da je u pitanju ubojstvo.

Oko svega se oglasila i zadarska policija čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Danas, 21. svibnja u 04.05 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja.

Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te tučnjave između više osoba.

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.”

Uskoro više informacija…

Exit mobile version