TAMAN PREŠAO GRANICU

“Snalažljivi” građevinar iz BiH (44) na Krku uzeo novac za šefa pa mu predao samo dio iznosa i krenuo put Bosne

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Temeljem raspisane potrage 44-godišnji počinitelj uhićen je na graničnom prijelazu Maljevac pri izlasku iz RH, priopćila nam je policija.

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pronevjera.

Sumnjiči se da je kao djelatnik građevinskog obrta u vlasništvu 46-godišnjeg hrvatskog državljanina oštetio ga za 8850 eura. Naime, prošlu nedjelju, 6. ožujka, prema dogovoru vlasnika obrta i investitora na Krku osumnjičenom je 44-godišnjaku investitor predao 13 350 eura za obavljene građevinske radove koje je trebao predati vlasniku. Međutim, on je poslodavcu predao samo 6500 eura dok je za sebe zadržao preostalih 8500 eura te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Kada je oštećeni poslodavac podnio kaznenu prijavu, krčka policija je odmah raspisala potragu za 44-godišnjakom te je već oko 14 sati zatečen i uhićen na području graničnom prijelazu Maljevac prilikom izlaska iz Republike Hrvatske.

Završetkom istraživanja pod sumnjom u počinjenje navedene pronevjere, 44-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari