UŽAS NA STARU GODINU U SL. BRODU

Video | Šokantna priča: ‘Mog sina od 16 godina su pretukli. Nije mogao jesti krutu hranu 10 dana’

Policija samo šturo navodi da je kriminalističko ispitivanje u tijeku. Otac kaže kako sin ničim nije izazivao dva mladića koja su nasrnula na njega. Navodno su stali tek kad je naišla prijateljica njegova sina i zaprijetila da će zvati policiju. Uznemirujući video podijelio je potreseni otac te kako bi se lakše pronašli napadači

Dvojica mladića na Staru su godinu pretukla 16-godišnjeg dječaka u Slavonskom Brodu, koji je kasnije završio s ozljedama glave te s 10 šavova u usnoj šupljini zbog kojih krutu hranu nije jeo desetak dana.

Otac pretučenog mladića za Danas.hr ispričao je šokantne detalje.

“Moj sin je nekonfliktno dobro dijete, bavi se sportom i glazbom. Druži se također s takvom djecom te ne odlaze u kojekakve klubove. Druže se međusobno, odlaze jedan drugom doma. Tog dana vraćalo se njih sedam od prijateljice. Između njih zaletio se odjednom automobil, bio je to Audi tamno zelene boje. Vozač je vozio velikom brzinom i prošao je ‘između’ djece koja su skočila u stranu. Sin je podigao ruku prema frendu preko ceste, nije to bio nikakav prst ili što drugo. Nakon toga dio djece produžilo je ravno a moj sin i prijatelj skrenuli su u ulicu” govori nam otac.

Ni slutili nisu da bi se uskoro moglo nešto dogoditi.

Otac dodaje da sin ništa prijeteće ili što takvo nije gestom pokazao prema vozaču, ali uskoro su stigla dvojica muškarca.

“Ovaj ga udara, moj sin pada i sreća je što glavom nije udario u rubnjak. Zaštitio je rukama lice dok je padao. Nastavio ga je šutati po podu i udarati šakama. Drugi je gledao kako muškarac mlati mog sina”, govori nam otac koji je još uvijek uznemiren iako je od svega prošlo više od dva tjedna.

Dječak je potom nazvao oca koji je stigao po njega. “Napadači su se u međuvremenu odvezli dalje. Ja i supruga pokupili smo sina i odveli ga na hitni prijem u bolnicu, pregledan je na odjelu ORL-a gdje su ga šivali. U usnoj šupljini dobio je deset šavova. Ne izgleda to lijepo. Sin do prije koji dan nije jeo krutu hranu”, govori nam otac.

Kaže, u toj nevolji sretni su što je sin živ i zdrav, deset šavova zarast će. Istu večer, tvrdi otac bili su na policiji. “Predivni su to ljudi na policiji, podnijeli smo prijavu, apsolutno dragi ljudi, ali više od dva tjedna ništa se ne događa”, kaže nam otac. Točnije, nitko iz policije nije ih kontaktirao da su napadače našli.

Zato je, dodaje, on krenuo u svoju potragu. Danima je obilazio i provjeravao tko ima snimke. “Saznao sam i imena napadača. Iskreno, ne znam je li ih policija privela”, dodaje otac.

Prema njegovu saznanju, dvojica muškaraca punoljetna su. Potvrđuje da je samo jedan od njih tukao njegovog sina, drugi je sve gledao. Mlaćenje je prestalo tek kad je naišla prijateljica njegova sina i priprijetila da će zvati policiju.

“Jedan kre krenuo i prema njoj, a moj sin je, onako premlaćen viknuo: Nemoj nju, ona je cura”, kaže nam otac.

Njegov sin danas nije otišao u školu, obavijestili su školu zašto ga nema, te će tek vidjeti hoće li ga sutra poslati u školu.

“Ovo je prestrašno, kroz glavu mi prolazi Luka Ritz. Ovo su neki recidivisti i ako se ne kazne oni će to opet napraviti. Radim ovo radi druge djece, da se ne ponovi”, rekao nam je otac.

Iz policije ne otkrivaju nikakve detalje zbog zaštite maloljetnika, tek poručuju da je istraga u tijeku, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari