I TO NIJE SVE....!

Šokantno otkriće policije u Rijeci! U stanu 67-godišnjaka pronašli više od kile kokaina!

Foto: Riportal - M.L.

Pronađeno i oduzeto nešto više od kilogram kokaina, manja količina marihuane, pet digitalnih vaga, veći novčani iznos u stranoj valuti i drugo

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Policija je jučer, 27. travnja osumnjičenoga zatekla na parkiralištu u užem središtu Rijeke te je zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

VIDEO DANA:

Po nalogu suca istrage nadležnog županijskog suda, na području Rijeke provedena je pretraga doma i drugih prostorija te osobnog vozila osumnjičenog 67-godišnjaka.

Pretragom je pronađeno i oduzeto nešto više od kilogram kokaina, manja količina marihuane, pet digitalnih vaga, veći novčani iznos u stranoj valuti  za koji se sumnja da potječe od prodaje droge te drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da je osumnjičeni 67-godišnjak, od 2019. godine nadalje, kao i tijekom ove godine, drogu kokain prodavao osobama s područja Rijeke i okolnih mjesta.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari