ŠOKANTNO! Policajac iz Rijeke opljačkao mrtvog čovjeka. Udovica u šoku: ‘Malo je tužno…’

Foto: Ilustracija (Tomislav Miletić/Pixsell)

Ukrao je službeni mobitel i ručni sat, a vrijednost je procijenjena na 2500 kuna o čemu smo izvijestili OVDJE: Policajac iz Rijeke prilikom očevida pokrao ženu s područja Crikvenice!

Krajem svibnja, tijekom radova na vikendici, poginuo je arhivist Sabirnog centra u Vinkovcima Državnog arhiva, Branimir Peti (46). Osim velikog šoka zbog gubitka supruga, Melita Peti je nekoliko dana nakon tragedije primjetila da među suprugovim stvarima nedostaju službeni mobitel i ručni sat, piše Večernji list.

Još veći šok tek je uslijedio. Doznala je da joj je supruga opljačkao policajac koji je bio na očevidu, inače policijski službenik Policijske uprave primorsko-goranske.

“Povrijeđena sam, ali se ne mislim dalje motati po sudovima. Želim samo da kao obitelj dobijemo natrag te stvari i ništa više. Malo je tužno da čovjeka, i to mrtvog, opljačka službena osoba kojoj bismo trebali vjerovati. Znam da nisu svi takvi jer su upravo policajci otkrili tko je to učinio”, rekla je Peti za Večernji list.

Dodala je kako je tek nakon povratka u Vinkovce primjetila da nedostaju neke stvari pa se obratila Odjelu patologije bolnice u Rijeci. Kazali su joj da tamo tih stvari nema pa su ona i Državni arhiv prijavili krađu.

Počela se provoditi istraga te je pokazala kako je krivac 43-godišnji policajac koji je zbog toga priveden te je slučaj predan Državnom odvjetništvu.

“Stvari su pronađene, ali mi još nisu vraćene. Nije to neka vrijednost, ali su uspomene. Zaboljelo me je i što po medijima, koji su prenijeli događaj, nije nigdje napisano da je opljačkan mrtav čovjek. To je najtužnije”, rekla je Peti za Večernji list.

Iz PU primorsko-goranske izvijestili su da se sumnja da je na očevidu policijski službenik s mjesta događaja otuđio nekoliko predmeta u vrijednosti oko 2500 kuna.
Vijesti.hr
Foto: Ilustracija / Tomislav Miletic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari