ŽENA SE DALA U BIJEG

SRAMOTAN ČIN Žena ukrala sliku sa štanda Udruge SKANI kreativni centar 50+ na Korzu

Sa štanda Udruge SKANI kreativni centar 50+ postavljenom na riječkom Korzu danas nakon 12 sati ženska osoba srednjih godina i kraće crne kose ukrala je sliku članice udruge te se trčeći dala u bijeg, izvijestili su večeras iz te udruge.

“Autorica slike Emira Bijol, inače umirovljena profesorica glazbenog koja je danas izlagala svoje radove s drugim članicama Udruge, iznenađena njezinim činom nije se odmah snašla, a žena je ubrzo nestala u gužvi.

Riječ je o slici veličine 40 x 30 cm, rađenoj tehnikom ulje na platnu koja je autorici posebno draga. Iako se našalila da je to svojevrsni kompliment njezinom radu te da će sada naslikati još ljepšu, dodala je: – Nadala sam se ostaviti je svojoj djeci…”, poručuju iz Udruge SKANI kreativni centar 50+ .

Na štandu su izloženi radovi osoba treće životne dobi, koji pod vodstvom Anje Škrobonja uče slikati.

U sklopu manifestacije “Rijeka Advent” Grad Rijeka i TZ Grada Rijeke ustupili su im štand, na kojem su svoje radove prodavali u humanitarne svrhe.

U predstojećem razdoblju do 6. siječnja svakog će se dana svojim slikama predstaviti drugi članovi SKANI kreativnog centra 50+ u okviru programa “Izložba na Korzu”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari