KAZNENO PRIJAVLJEN

SRAMOTNO! 28-godišnjak provaljivao starijim ljudima u kuće i uzimao novac…

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kaznenom prijavom za dvije teške krađe provaljivanjem i računalnu prijevaru dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenice.

Riječ je o osumnjičeniku koji je zahvaljujući brzoj reakciji crikveničke policije uhićen zbog osnova sumnje da je 21. listopada provalio u obiteljsku kuću na području Novog Vinodolskog u vlasništvu 73-godišnje hrvatske državljanke, gdje je pritom otuđio novac u stranoj valuti vrijednosti oko 15 000 kuna.

Osim navedenog, utvrđeno je da je i 3. listopada na području Novog Vinodolskog provalio u stan 72-godišnje hrvatske državljanke iz kojega je otuđio bankovnu karticu s pinom te potom nedozvoljeno podignuo novac s računa 72-godišnjakinje oštetivši je tako za nekoliko stotina kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja veći dio otuđenog stranog novca je pronađen i vraćen vlasnici.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 28-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari