SRETAN KRAJ: Pronađene mlada majka i njena petogodišnja kćer koje su nestale na području Zaboka

Majka 27-godišnje Maše potvrdila je da su joj iz policije javili da su njezina kćer i unuka pronađene, no nije smjela iznositi više informacija

Nakon što je jučer na Facebooku PU krapinsko-zagorske objavljeno kako policija traga za 27-godišnjom Mašom Peček i njezinom petogodišnjom kćeri Tarom, priča je dobila sretan kraj.

Maša i Tara su pronađene u četvrtak navečer, a Mašina majka Ksenija Čičko, iz čije su se kuće na adresi Naselje Tršinski 19 udaljile, potvrdila je tu informaciju za Zagorje International.

Rekla je kako su joj iz policije javili da su njezina kćer i unuka pronađene, ali su joj pritom zabranili govoriti bilo što o pronalasku.

“Pronašli su ih, ali ne znam gdje su, mogu vam tek reći da kod kuće još nisu. Više vam ne smijem reći. Ali hvala Bogu, sve se dobro završilo”, rekla je Ksenija Čičko.

Informacija je potvrđena i na Facebooku PU krapinsko-zagorske.

“U Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj potvrdili su nam da su sinoć pronađene Maša Peček (27) i njena petogodišnja kćer Tara, za kojima se tragalo od prekjučer. Više detalja o pronalasku, budući da je u slučaj uključena maloljetnica, nisu nam željeli otkriti. Pronađene jesu, ali doma još nisu stigle. Tako da pozadina svega je zasad nepoznata javnosti zasad”, stoji u objavi na Facebooku.

Podsjetimo, nestanak je policiji u srijedu oko 19 sati prijavila upravo majka i baka nestalih, 52-godišnja Ksenija Čičko.

“Ujutro oko 6 sati otišla sam na posao u pekarnicu, a Maša je, kao što to svaki dan radi, trebala oko osam, pola devet odvesti Taru u Dječji vrtić “Zipkicu”. No, kako poslijepodne kad sam se vratila kući s posla, ni Maše ni Tare nije bilo kod kuće, pokušala sam je dobiti na mobitel, ali nije mi se javljala. Budući da mi je sve postalo sumnjivo, otišla sam u vrtić, no tamo su mi rekli da Tara jučer nije ni dovedena. Pokušala sam kćer na mobitel dozvati još nekoliko puta, no mobitel je uvijek bio isključen. Tražila sam je i u nekoliko kafića po Zaboku u koje inače zalazi, no svi su mi rekli da je nisu vidjeli. Čula sam se i s Mašinim suprugom Krešom koji vozi kamion za jednog privatnika u Italiji, a kako ni on ništa nije znao, nestanak sam prijavila policiji” rekla je za Zagroje International Ksenija Čičko.

Dodala je kako je Maša već znala odlaziti od kuće na dan, dva, no nikad nije sa sobom vodila kćerku. Budući da je sada i nju povela, zbog bojazni za unuku, je i prijavila nestanak policiji.
Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari