POKUŠAJ UBOJSTVA

Starac kosirom umalo odrubio glavu čobanu zbog svađe oko ovaca!

Idi na originalni članak
Foto: RTL

Oštrica je muškarca zahvatila po lijevom uhu i ozlijedila ga

Oglas

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja privedenog 80-godišnjaka, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

Postoji osnovana sumnja da se okrivljeni 80-godišnjak 15. travnja oko 10,30 sati u jednom mjestu na području općine Biskupija, pod utjecajem alkohola (koncentracija alkohola od 0,55 g/kg), posvađao s oštećenikom oko prava na ispašu ovaca.

Okrivljeni je došao do oštećenika pa ga najprije udario drvenim dijelom kosira po lijevom ramenu, uslijed čega je oštećenik pao na koljena. Kad je okrivljenik vidio da se oštećenik ustao, osnovano se sumnja da je ponovno došao do njega i, u cilju da ga usmrti, okrenuo kosir tako da je oštar metalni dio sa zakrivljenim vrhom usmjerio prema oštećeniku, pa prijeteći da će ga ubiti, zamahnuo kosirom prema glavi oštećenika, priopćio je DORH.

Oštećenik je uspio izmaknuti glavu i izbjeći udarac, tako da ga je oštrica kosira zahvatila po lijevom uhu te je zadobio tjelesnu ozljedu u vidu posjekotine lijeve uške i oguljotine kože lica.

Okrivljeniku su određene mjere opreza, zabrane približavanja oštećeniku i zabrana uspostavljanja izravne i neizravne veze s njim.

Vijesti.hr

Exit mobile version