KRETAO SE VOZILOM UNATRAG

Starija žena (84) teško stradala na području Vojaka. Kriv je mladi vozač (22) teretnog vozila, napravio je kobnu pogrešku…

Foto: Riportal

U nesreći je 84-godišnja pješakinja zadobila teške tjelesne ozljede, izvijestila je policija

Jučer oko 10 sati u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 84-godišnja hrvatska državljanka. Nesreća se dogodila na području Vojaka, u ulici Prilaz Vladimira Gortana, kada je 22-godišnji vozač teretnog vozila, riječkih registarskih oznaka, krećući se unatrag udario u spomenutu pješakinju.

“Očevidom je utvrđeno kako vozač pri kretanju vozilom se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti po ostale sudionike u prometu i imovinu, kao i ne vodeći pritom računa o položaju, smjeru i brzini kretanja vozila pa je stražnjim dijelom vozila udario u 84-godišnju pješakinju i oborio je na kolnik.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Pješakinji je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka gdje su joj liječnici dijagnosticirali teške tjelesne ozljede.

Osumnjičeni 22-godišnji hrvatski državljanin je priveden na kriminalističko istraživanje i po završetku je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari