PAPRENA CIFRA

Video |Šteta je ogromna! Policija se oglasila oko požara u noćnom klubu Mint. Pred kamere stao i vlasnik kluba, evo što je izjavio…

Idi na originalni članak

Vlasnik kluba Kristijan Babić dao je izjavu za medije oko cijelog slučaja. Kaže da je sve pokriveno s nadzornim kamerama pa se nada da će odgovore na neka pitanja dobiti upravo od njih

Oglas

Noćas oko 3 sata došlo je do požara u klubu Mint u Ulici Florijana Andrašeca. Sada se oko svega oglasila i zagrebačka policija.

Još uvijek se ne zna točan razlog izbijanja požara u unutrašnjosti kluba. Mint trenutno nije radio i u njemu nije bilo osoba, ali cijeli jedan dio je u potpunosti izgorio.

Zbog požara nije došlo do ugrožavanja neke druge imovine niti sigurnosti osoba. Materijalna šteta iznosi oko 100 tisuća eura, a slijedi obavljanje očevida.

Vlasnik kluba Kristijan Babić dao je izjavu za medije oko cijelog slučaja. Kaže da je sve pokriveno s nadzornim kamerama pa se nada da će odgovore na neka pitanja dobiti upravo od njih.

“Nismo dobivali nikakve prijetnje, nismo u nikakvom sukobu ni bilo kakvoj zavadi tako da nam je ovo teško prejudicirati”, poručio je, prenosi Danas.hr.

Exit mobile version