KOD SINJA

Stižu detalji noćašnje tragedije: U Škodi poginule dvije sestre, Mercedes vozio 19-godišnjak. Motor iz auta letio 20 metara

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dvije su osobe poginule u sudaru dvaju osobnih vozila u Dicmu na D1 cesti u petak oko 00,44 sati, izvijestila je Policijska postaja iz Sinja u noći s četvrtka na petak.

Kako pak doznaje 24 sata, u nesreći su poginule dvije sestre (1998. i 2002. godište). Jedna od njih je upravo proslavila rođendan.

Sudarile su se s automobilom mladića (19) koji je lakše ozlijeđen.

Sinjska policija kaže da su se sudarili Mercedes i Škoda. Za volanom Mercedesa je bio 19- godišnjak, dok su u Škodi bile dvije djevojke za koje se neslužbeno doznaje da su sestre.

U frontalnom sudaru obje su na mjestu nesreće izgubile život.

O jačini sudara na mjestu događaja je svjedočio i motor jednog od automobila koji je od mjesta sudara bio odbačen nekoliko metara. Očevid je trajao do 4.40 sati, a obavio ga je zamjenik Općinskoga državnog odvjetništva iz Splita u suradnji sa sinjskom policijom.

Policija jutros nije imala podatke kolikom brzinom su se vozila kretala, vozač je alkotestiran i čeka se nalaz krvi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari