U BOSNI

Stižu detalji pucnjave u srednjoj školi: Domar automatskom puškom ubio ravnatelja, tajnicu i profesoricu!

Foto: RTV "Sana" Sanski Most

Napadač je navodno pucao i sebi u glavu.

Tri osobe ubijene su u pucnjavi koja se u srijedu prije podne dogodila u Sanskom Mostu na sjeverozapadu Bosne, potvrdili su policijski izvori, prenosi Net.hr.

Prema dostupnim informacijama, pucnjava se dogodila u Srednjoškolskom centru a vjerojatni počinitelj je navodno zaposlenik koji je ubio ravnatelja, tajnicu i profesoricu.

“Pucnjava je bila u 10:15. Muška N. N. osoba je upotrijebia vatreno automatsko oružja za ubistvo tri zaposlenika škole. Nakon toga je, najvjerojatnije, pokušao sam sebi presuditi i zadobio je teške tjelesne ozljede. Prebačen je u Urgentni centar Banja Luka. Policija je na licu mjesta”, izjavio je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Adnan Beganović.

U tijeku je istraga koje treba utvrditi okolnosti pod kojim se dogodila ova tragedija.

Ubojica je, piše Dnevni avaz, školski domar koji je ranije imao problema s Upravom škole i bio suspendiran. a ubojstvo je počinio automatskom puškom. Upao je na sastanak i počeo pucati.

Uskoro više..

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari