PRISILA PREMA SLUŽBENOJ OSOBI

Što ćeš ti meni nadzirati moju izgradnju! U Crikvenici stradao državni inspektor, 33-godišnjak ga vrijeđao i nasrnuo na njega

Foto: Riportal

Osumnjičeni 33-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu za počinjenje prisile prema službenoj osobi, stoji u izviješću policije.

Podnošenjem kaznene prijave protiv 33-godišnjeg hrvatskog državljanina rezultiralo je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenica, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi.

Riječ je o istraživanju kojim je utvrđeno kako je osumnjičenik jučer oko 11.30 sati na području Crikvenice počinio prisilu prema službenoj osobi.

“Naime, prilikom provedbe inspekcije na objektu u izgradnji 33-godišnjak je ometao 59-godišnjeg hrvatskog državljanina, inače ovlaštenog službenika državne inspekcije, vrijeđajući ga i sprječavajući u postupanju.

Pri tome mu je uzeo dijelove dokumentacije, a u jednom trenutku je i nasrnuo na njega, naguravao se s njime te mu uputio uvrede i prijetnje.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 33-godišnji osumnjičenik je za navedeno kazneno djelo prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari