TRAJALO JE MJESECIMA

STRAHOTA! 26-godišnjakinju prislili na seksualno ropstvo; Iživljavali su se na njoj, tukli je i prijetili

Idi na originalni članak
Foto: Pexels/ A.L.

Dvojica muškaraca i jedna žena mjesecima su na najgori način iskorištavali nemoćnu djevojku

Oglas

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom te dvojicom muškaraca starosti 42 i 39 godina zbog sumnje da su 26-godišnju djevojku pretvorili u seksualnu robinju.

Naime, sumnja se da su od travnja 2021. godine do početka listopada 2021. godine, uz fizičku prisilu i prijetnje ostvarili kontrolu nad 26-godišnjakinjom koja je u tom razdoblju bila blisko povezana s 42-godišnjakom i prislili je na prostituciju.

Na takav su način osumnjičene osobe nad oštećenom uspostavili odnos sličan ropstvu, navode u policiji.

Zaključavali je u kuće i stanove i dovodili joj mušterije

Naime, sumnja se da je 42-godišnjak prijetnjama, nasiljem i fizičkim zlostavljanjem kao i zaključavanjem u kuće ili stanove na području Zagreba prisiljavao 26-godišnjakinju na pružanje seksualnih usluga uz novčanu naknadu, što je ona iz straha za svoj život i radila.

Isto se tako sumnja da je 42-godišnjak u dogovoru s 40-godišnjakinjom, od travnja 2021. godine do kolovoza 2021. godine, putem objavljenih oglasa pronalazio mušterije kojima je nesretna djevojka u unajmljenim stanovima, apartmanima i hotelima u Zagrebu pružala seksualne usluge u zamjenu za novac. No, morala ga je predati 42-godišnjaku i 40-godišnjakinji.

Nadalje, 40-godišnjakinja je putem objavljenih oglasa pronalazila potencijalne korisnike spolnih usluga te ih upućivala 26-godišnjakinji koju bi poslala na razne adrese u Zagrebu. Također je povremeno, sumnja se, za prijevoz djevojke na prethodno dogovorene lokacije na kojima će pružiti seksualne usluge uz novčanu naknadu, angažirala osumnjičenog 39-godišnjaka koji ju je i prevozio prema prethodnom dogovoru s 40-godišnjakinjom i 42-godišnjakom.

Sumnja se i da je 40-godišnjakinja u ime žrtve iznajmila jednu od kuća u Zagrebu u kojoj je pružala spolne usluge osobama koje bi joj 40-godišnjakinja poslala.

Bojala se za život

Tijekom ljeta 2021. godine osumnjičena 40-godišnjakinja je oštećenu pozvala u ugostiteljski objekt u Zagrebu, kako bi je prisilila na pružanje spolnih usluga te joj se 26-godišnjakinja suprotstavila, međutim, 40-godišnjakinja ju je verbalno i fizički napala što je kod osumnjičene izazvalo strah te je i dalje nastavila pružati spolne usluge uz novčanu naknadu dok su tako pribavljeni novac međusobno dijelili 40-godišnjakinja i 42-godišnjak.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Prema oštećenoj osobi policija je inicirala pružanje pomoći sukladno Nacionalnom Planu za suzbijanje trgovanja ljudima, pišu RTL Vijesti.

Exit mobile version