TRAJALO JE MJESECIMA

STRAHOTA! 26-godišnjakinju prislili na seksualno ropstvo; Iživljavali su se na njoj, tukli je i prijetili

Foto: Pexels/ A.L.

Dvojica muškaraca i jedna žena mjesecima su na najgori način iskorištavali nemoćnu djevojku

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom te dvojicom muškaraca starosti 42 i 39 godina zbog sumnje da su 26-godišnju djevojku pretvorili u seksualnu robinju.

Naime, sumnja se da su od travnja 2021. godine do početka listopada 2021. godine, uz fizičku prisilu i prijetnje ostvarili kontrolu nad 26-godišnjakinjom koja je u tom razdoblju bila blisko povezana s 42-godišnjakom i prislili je na prostituciju.

Na takav su način osumnjičene osobe nad oštećenom uspostavili odnos sličan ropstvu, navode u policiji.

Zaključavali je u kuće i stanove i dovodili joj mušterije

Naime, sumnja se da je 42-godišnjak prijetnjama, nasiljem i fizičkim zlostavljanjem kao i zaključavanjem u kuće ili stanove na području Zagreba prisiljavao 26-godišnjakinju na pružanje seksualnih usluga uz novčanu naknadu, što je ona iz straha za svoj život i radila.

Isto se tako sumnja da je 42-godišnjak u dogovoru s 40-godišnjakinjom, od travnja 2021. godine do kolovoza 2021. godine, putem objavljenih oglasa pronalazio mušterije kojima je nesretna djevojka u unajmljenim stanovima, apartmanima i hotelima u Zagrebu pružala seksualne usluge u zamjenu za novac. No, morala ga je predati 42-godišnjaku i 40-godišnjakinji.

Nadalje, 40-godišnjakinja je putem objavljenih oglasa pronalazila potencijalne korisnike spolnih usluga te ih upućivala 26-godišnjakinji koju bi poslala na razne adrese u Zagrebu. Također je povremeno, sumnja se, za prijevoz djevojke na prethodno dogovorene lokacije na kojima će pružiti seksualne usluge uz novčanu naknadu, angažirala osumnjičenog 39-godišnjaka koji ju je i prevozio prema prethodnom dogovoru s 40-godišnjakinjom i 42-godišnjakom.

Sumnja se i da je 40-godišnjakinja u ime žrtve iznajmila jednu od kuća u Zagrebu u kojoj je pružala spolne usluge osobama koje bi joj 40-godišnjakinja poslala.

Bojala se za život

Tijekom ljeta 2021. godine osumnjičena 40-godišnjakinja je oštećenu pozvala u ugostiteljski objekt u Zagrebu, kako bi je prisilila na pružanje spolnih usluga te joj se 26-godišnjakinja suprotstavila, međutim, 40-godišnjakinja ju je verbalno i fizički napala što je kod osumnjičene izazvalo strah te je i dalje nastavila pružati spolne usluge uz novčanu naknadu dok su tako pribavljeni novac međusobno dijelili 40-godišnjakinja i 42-godišnjak.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe su predane pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Prema oštećenoj osobi policija je inicirala pružanje pomoći sukladno Nacionalnom Planu za suzbijanje trgovanja ljudima, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari