UŽASNO ISKUSTVO!

STRAHOTA! Manijak u parku na Trsatu skočio na mladu prolaznicu, pokušao joj skinuti hlače!

Ilustracija: Lokalpatrioti

Svoje neugodno iskustvo mlada žena podijelila je s Riportalom u želji da upozori druge žene i djevojke na opasnost

Danas oko 12.20 sati jedna mlađa ženska osoba doživjela je u parku na Trsatu izrazito neugodno iskustvo. Na svu sreću, uspjela se nekako iščupati iz kandži seksualnog predatora!

“U parku na Trsatu, tamo gdje je križni put, neki muškarac mi se prišuljao s leđa. Potom je četveronoške skočio na mene, obgrlio mi noge i pokusao hlače povući dolje! Sva u panici, zavrištala sam izuzetno jako tako da je muškarac pobjegao”, prepričala nam je I.V. (podaci poznati redakciji).

Djevojka je dodala da manijak iz parka na ovaj način možda samo prepada i plaši žene – ali da se nije uspješno obranila i zavrištala, tko zna što se još moglo dogoditi!

“Htjela bih upozoriti druge žene i djevojke da budu na oprezu i da u taj park, ako je ikako moguće, ne idu same. Napadača sam vidjela samo s leđa, mršavije je građe, srednje visine, malo pogrbljenog držanja i ima crvenkasto-smeđu kosu. Rekla bih da je riječ o osobi mlađe dobi”, rekla nam je u dahu I.V. koja je ovime napravila odličan potez, upozorivši i žene i djevojke na nemile događaje u trsatskom parku.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske poručili su i ovoga puta građanima da sve ovakve i bilo kakve druge incidente odmah prijave policiji kako bi policijski službenici po zaprimljenim dojavama mogli odmah pokrenuti istražne radnje i potragu za počiniteljem ili počiniteljima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari