UDARIO GA TUPIM PREDMETOM

STRAHOTA NA KRKU Mladić (21) teško ozlijedio 35-godišnjaka i ostavio ga da krvari na cesti!

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Policija 21-godišnjaka sumnjiči da se prvo verbalno sukobio s 35-godišnjim hrvatskim državljaninom pa ga potom fizički napao i tupim predmetom teško ozlijedio

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

“Sumnjiči se da je 3. rujna, u ranim jutarnjim satima ispred ugostiteljskog objekta u Baški na otoku Krku, prvo se verbalno sukobio pa potom fizički napao i tupim predmetom ozlijedio 35-godišnjeg hrvatskog državljanina. Nakon toga se udaljio s mjesta događaja ostavivši ga na cesti.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Ozlijeđenom 35-godišnjaku je pružena medicinska pomoć te su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 21-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenog kaznenog djela predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari