NESRETNA ŽENA TEŽE OZLIJEĐENA

Strahota na Rujevici! Divljak autom udario ženu i odbacio ju na parkirana vozila pa pobjegao. Potom se sukobio i s policijom!

Ilustracija: Riportal

Prometna policija je 35-godišnjeg vozača vrlo brzo pronašla i uhitila te privela na kriminalističko istraživanje

Jučer se na području Rujevice u Rijeci dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 67-godišnjakinja. Nesreća se dogodila oko 16 sati kada je vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja u smjeru centra Rijeke, odnosno nepropisnog pretjecanja drugog vozila, izgubio nadzor nad vozilom i nije ga uspio zaustaviti te je pri tome udario u spomenutu pješakinju.

“Naime, pješakinja se kretala uz desni rub kolnika u istom smjeru i od jačine udarca je odbačena na parkirano osobno vozilo na nogostupu. Zbog zadobivenih ozljeda prevezena je u KBC Rijeka gdje joj je pružena medicinska pomoć i utvrđene su joj teške ozljede.

Spomenuti vozač nakon nesreće nije pomogao ozlijeđenoj pješakinji niti je obavijestio policiju već je napustio mjesto događaja. Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka po dojavi su odmah intenzivirali traganje za vozačem te ga za 40-ak minuta pronašli u Rijeci i uhitili.

Riječ je o 35-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je odbio alkotestiranje te i ometao postupanje policijskih službenika pokušajem bijega.“, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Nad njime se još uvijek provodi kriminalističko istraživanje, a zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i ne pružanje pomoći, po dovršetku će 35-godišnak biti kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i tijekom dana će se predati pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari