NOVI DETALJI KRVAVOG SUKOBA

STRAHOTA U ATENI BBB napravili kaos, u makljaži huligana ubijen mladić i ozlijeđena i 12-godišnja djevojčica

Screenshot Twitter

Iako je UEFA zabranila gostujuće navijače na utakmicama Dinama i AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka, večer uoči prvog dvoboja Bad Blue Boysi su se ipak ‘ukazali’ u Ateni

U žestokom sukobu Bad Blue Boysa i navijača AEK-a ubijen je 22-godišnji Grk koji je podlegao ubodnim ranama, dok je najmanje devet osoba ozlijeđeno, javlja Net.hr.

Kako pišu grčki mediji, u makljaži u Ateni ozlijeđena je i 12-godišnja djevojčica koja je navodno dobila kamen u glavu.

Svi ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu, a kako javljaju tamošnji mediji, u uličnom ratu koji je izbio sinoć u grčkoj prijestolnici ozlijeđeno je pet Hrvata.

U incidentu je uhićeno 96 osoba, javljaju tamošnji mediji.

Putovanje unatoč zabrani

Iako je UEFA zabranila gostujuće navijače na utakmicama Dinama i AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka, večer uoči prvog dvoboja Bad Blue Boysi su se ipak ‘ukazali’ u Ateni.

Oko 150 najvatrenijih pripadnika Boysa stiglo je u glavni grčki grad, a u kasnim večernjim satima došlo je do žestokog sukoba s navijačima AEK-a.

Kako pišu grčki mediji, Boysi su automobilima pristigli u Atenu, a ondje su se susreli s navijačima Panathinaikosa s kojima imaju dobre odnose. Tada su se svi zajedno u večernjim satima krenuli prema stadionu AEK-a.

Ondje su napali navijače AEK-a, ali i slučajne prolaznike koji su se ondje našli, javlja Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari