U GORNJEM MILANOVCU

STRAŠNA NESREĆA Lift ženi uhvatio kosu, poginula je na mjestu

Foto: Pexels

Očevid je trajao više sati, angažirana je i vatrogasna služba, a iz policijske postaje se još nisu oglasili

S.B. (35) poginula je u subotu u trgovini u Gornjem Milanovcu kada ju je prikliještio teretni lif koji služi za transport robe u podrum.

“Sišla je u podrum uzeti nešto od robe i kažu da se samo čulo kao prasak”, kaže njezina prijateljica koja živi u zgradi u kojoj se nalazi trgovina, piše Blic. Prema njezinim riječima, neki od radnika kažu da je nesretnoj ženi lift zahvatio kosu.

“Nitko nije bio u tom trenutku s njom da bismo znali što se točno dogodilo, ali kažu da joj je lift uhvatio kosu, povukao i tako prikliještio. Mi nikako ne možemo doći k sebi otkako smo čuli”, kaže prijateljica.

“Sve djevojke koje rade tamo su jako fine i vedre, ona je uvijek bila nasmijana, jedna lijepa i ljubazna žena. Ona je rodom iz Čačka, ali radi u Gornjem Milanovcu jer se udala u mjestu Majdan i ima dvoje divne djece, velika je žalost za njom”, dodaje.

“Ja sam tog jutra bio u trgovini, javio se, malo spo porazgovarali. Rekla mi je da nije bilo puno posla tog jutra, da je odlučila malo pospremati i dva sata kasnije sam čuo za tragediju, tresao sam se cijeli dan”, kaže jedan muškarac.

Očevid je trajao više sati, angažirana je i vatrogasna služba, a iz policijske postaje se još nisu oglasili, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari