STRAŠNA TRAGEDIJA Mladić se zbog ljubavne svađe polio benzinom i zapalio!

Foto: ilustracija

Strašna tragedija dogodila se danas rano ujutro, par sati iza ponoći, kada se 23-godišnji mladić iz okolice Zagreba u Čakovcu polio benzinom i zapalio!

Teško je i pretpostaviti što čovjeka može nagnati na ovako strašan suicidalni čin, no kako javlja portal mnovine.hr na adresi gdje se slučaj dogodio, u Ulici Franca Prešerna 26, živjeli su djevojka i mladić, pa susjedi pretpostavljaju da je možda zbog nekakvih emocijama nabijenih nesuglasica mladić „poludio“ i počinio strašan čin samoozljeđivanja.

Hitne službe su nekoliko minuta iza ponoći dobile dojavu o tragičnom događaju, poziv je dobila i JVP Čakovec, ali kad su oni stigli na mjesto događaja muškarca su već zbrinjavali liječnici. Muškarac je, javljaju mnovine, najprije s teškim opeklinama opasnim po život hitno prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, no zbog ozbiljnosti ozljeda ubrzo je prebačen na daljnje liječenje u Zagreb.

Međimurska policija kazala je kako se radi o mladiću s područja Zagrebačke županije. Istraga je u tijeku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari