U SESVETAMA

Video | Strašni prizori s mjesta nesreće: Vatrogasci izvlačili ozlijeđene iz smrskanog auta. ‘Vrištali su od bolova’

Na teren je izašlo nekoliko vatrogasaca s jednim vozilom, a stigla je i Hitne pomoć zbog više ozlijeđenih

Strašni prizori sinoć oko 22 sata na mjestu teške prometne nesreće u Sesvetama. Ozlijeđene su iz automobila izvlačili vatrogasci.

Na teren je izašlo nekoliko vatrogasaca s jednim vozilom, a stigla je i Hitna pomoć zbog više ozlijeđenih.

Svjedokinja je rekla za 24 sata da je došlo do frontalnog sudara.

“Užasno izgleda”, dodala je. Drugi je svjedok kazao da su ozlijeđeni vrištali od bolova. “Vozač je bio u nesvijesti, zaobilazili su velikom brzinom auto i udarili u drugi “, opisao je, piše Danas.hr.

Jutros iz policije javljaju kako su u nesreći ozlijeđene tri osobe, 26-godišnji vozač, 27-godišnji vozač i putnik iz Volkswagena. 26-godišnjak i 27-godišnjak su prevezeni u KB Dubrava, a putnik u KBC Zagreb. Težina ozljeda zasad nije poznata.

“26-godišnjak je upravljao vozilom marke Audi. Kretao se Selskom cestom, dolaskom do raskrižja s Ulicom Mate Broza prešao u suprotnu traku.

Sudario se s Volkswagenom kojim je upravljao 27-godišnjak. Audi se nastavio kretati, pri čemu je došlo i do prevrtanja vozila, ali se vozilo u konačnici vratilo na kotače. Došlo je i do rapršivanja krhotina na parkiralište. Oštećena su ukupno četiri automobila”, rekli su iz policije za Index.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari