ISTRAGA U TIJEKU

STRAVA I UŽAS! Zakopao oca u dvorištu pa osam godina trošio njegovu mirovinu

Photo: ILUSTRACIJA/Pixsell/PIXSELL

Više javno tužiteljstvo u Beogradu, koje provodi istragu, utvrdit će uzrok smrti, odnosno je li otac preminuo prirodnom smrću ili se radi o kaznenom djelu, piše Net.hr.

D. D. nazvao je u utorak ujutro policiju i prijavio da je zakopao oca u dvorištu obiteljske kuće u srpsklom Zemunu, piše Kurir. Šutio je osam godina kako bi primao njegovu mirovinu.

Dežurni tužitelj Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavio je očevid, a prema neslužbenim informacijama, u dvorištu kuće pronađena je lubanja i dijelovi kostura 79-godišnjaka.

Sumnja se da je sin nakon očeve smrti, prije osam godina, zakopao oca u njegovu dvorištu kako bi nastavio primati mirovinu. Više javno tužiteljstvo u Beogradu, koje provodi istragu, utvrdit će uzrok smrti, odnosno je li otac preminuo prirodnom smrću ili se radi o kaznenom djelu, a nadležno će osnovno tužiteljstvo pokrenuti istragu zbog prevare protiv D. D., piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari