POKUŠAO JOJ OTETI I TORBICU

Strava na Kantridi! Turčin bludničio nad starijom ženom, zaustavili ga prolaznici!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

“Zahvaljujemo građanima s Kantride na reakciji i hrabrosti što su zaustavili u bijegu počinitelja razbojništva i bludne radnje”, zahvalili su građanima iz Policijske uprave primorsko-goranske

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim državljaninom Turske koji se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela razbojništva i bludne radnje.

Riječ je o osobi koji je u nedjelju, 9. srpnja oko 17.45 sati, dok je bio pod utjecajem alkohola prišao 86-godišnjoj hrvatskoj državljanki koja je sjedila na klupi na području Kantride u Rijeci te joj htio otuđiti torbicu.

“Kad je starica pokušala pobjeći zapela je i pala na tlo, a 35-godišnjak je iskoristio taj trenutak te je počeo dirati po licu i tijelu, svlačiti, a i prekrio ju je tijelom. Budući je starica zvala u pomoć, pobjegao je s torbicom, ali su ga sustigli građani u prolazu te zadržali do dolaska policije.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Počinitelj je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, a po završetku je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenih kaznenih djela, predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari