STRAVA NA KRKU (2): Požar u Puntu namjerno izazvan – željela se izazvati tragedija većih razmjera?!

Foto: ilustracija

Takav zaključak može se izvesti iz činjenice da su na katu gdje je izbio požar bili pobacani pokrivači natopljeni benzinom, a posvuda po kući bile su razmještene i plinske boce

Teško je i pretpostaviti što bi se dogodilo da je vatra zahvatila te plinske boce i da su one eksplodirale u kući koja se nalazi u nizu obiteljskih kuća u Ulici kralja Zvonimira u Puntu gdje je danas ujutro nešto iza 4 sata izbio požar na zgradi s kućnim brojem 135.

Požar je izbio u obiteljskoj kući čiji je vlasnik 68-godišnji hrvatski državljanin, a krčki vatrogasci vrlo brzo su pristupili gašenju vatre. Nažalost, prilikom gašenja u kući pronašli su jednu smrtno stradalu osobu čije je tijelo bilo u potpunosti izgorjelo.

Požar je ugašen nešto prije 8 sati, a prilikom dogašivanja i kasnije istrage uslijedilo je još frapantnije otkriće – po svemu sudeći požar je namjerno izazvan. Takav zaključak može se izvesti iz činjenice da su na katu gdje je izbio požar bili pobacani pokrivači natopljeni benzinom, a posvuda po kući bile su razmještene i plinske boce.

Neslužbeno se doznaje, a ima i komentara na društvenim mrežama u tom prvc, kako su sam objekt ili barem neki njegovi dijelovi bili predmetom neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, a osoba je iz kuće ovih dana – navodno – trebala biti deložirana.

Je li požar namjerno izazvan kao neka vrsta reakcije na najavljenu deložaciju utvrdit će policijska istraga, a nakon ovih novih saznanja jasno je da je vjerojatno samo pukom srećom danas u Puntu izbjegnuta tragedija većih razmjera!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari