U ROVINJU

STRAVA U ISTRI! Pijani vozač udario dvije 15-godišnjakinje na pješačkom prijelazu

Rovinj je sinoć bio mjesto ozbiljne prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene dvije 15-godišnje djevojčice. Nesreća se dogodila oko 21 sat kada je 37-godišnji vozač teretnog vozila, marke Citroen, pulskih registracijskih oznaka, vozio ulicom Aleje 30. svibnja. Na raskrižju s Motovunskom ulicom i Ulicom Marca Della Pietre, automobil je prednjim dijelom udario djevojčice koje su prelazile cestu na obilježenom pješačkom prijelazu.

Obje djevojčice su uslijed udarca odbačene na kolnik. Odmah su prevezene u Opću bolnicu Pula, gdje je ustanovljeno da je jedna od njih zadobila teške tjelesne ozljede, dok je druga prošla s lakšim ozljedama.

Vozač je odmah testiran na alkohol te je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola s koncentracijom od 0,19 promila. Policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće. Policija također apelira na vozače da budu posebno oprezni pri približavanju pješačkim prijelazima, te na pješake da prelaze cestu tek kada se uvjere da su ih vozači primijetili i da su vozila zaustavljena.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari