MOBITEL MU I PRESUDIO

Strava u Njemačkoj: Pijani dečko (18) zaspao na stanici metroa pa ga silovao drugi mladić. Sve je snimljeno!

Foto: pexels

Prije nego što je počinitelj pustio mladića, ukrao mu je mobitel. Dan nakon zločina žrtva je podnijela prijavu policiji. Policija je pomoću ukradenog mobitela došla do 20-godišnjaka te mu je sudac odredio istražni zatvor

Policija je objavila da je u Münchenu na metro stanici došlo do zločina u kojem je 20-godišnjak satima maltretirao i silovao 18-godišnjeg mladića koji je bio pod utjecajem alkohola.

Sve se navodno dogodilo u subotu između 1 i 5 ujutro kada je mladić otišao s jedne zabave. Bio je pijan i zaspao je na stanici podzemne željeznice, piše Fenix Magazin.

“Na snimkama nadzornih kamera vidi se kako je počinitelj silovao svoju žrtvu”, rekla je glasnogovornica policije. Muškarac se nije mogao braniti.

Osim toga, počinitelj je nad njim vršio i druge spolne radnje.

Prije nego što je počinitelj pustio mladića, ukrao mu je mobitel. Dan nakon zločina žrtva je podnijela prijavu policiji.

Policija je pomoću ukradenog mobitela došla do 20-godišnjaka te mu je sudac odredio istražni zatvor, piše RTL-ov Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari