MIHAČEVA DRAGA

STRAVA U RIJECI Susjeda otkrila detalje ubojstva: ‘Sav krvav pitao partnera kojeg je izbo – Ljubavi, što je bilo?!’

Idi na originalni članak

Satima nakon ubojstva i samoubojstva tragovi krvavog sukoba nisu očišćeni. U skromnom ulazu sa šestero stanara dogodio se užas.

Oglas

Rano jutros sukobila su se dvojica muškaraca, životnih partnera u sobici gradskog nužnog smještaja u Rijeci. Mlađi je izbo starijega pa sebe, a od posljedica su obojica preminula u bolnici.

Satima nakon ubojstva i samoubojstva tragovi krvavog sukoba nisu očišćeni. U skromnom ulazu sa šestero stanara dogodio se užas. Jedna žena koja tu živi, u šoku otkriva detalje, piše Danas.hr.

“Čuo se neki čudan zvuk. Ja pitam muže što se to čuje, a to je vani, a onda sam čula mrmljanje po hodniku. Izađem iz sobe i vidim tog drugog, Damira gdje stoji ispred vrata i kaplje mu krv iz ruke po podu i krenuo je prema meni. Rekoh nemoj mi krv nositi po cijelom hodniku…”, ispričala je Elizabeta Kutin iz Rijeke.

Kaže, imao je problema s alkoholom i drogom, ali nije ni sanjala da je taj 38-osmogodišnjak s kojega je kapala krv izbo 44-godišnjeg životnog partnera s kojim je vezu ozakonio. A, potom i sebe. Živjeli su u 16 kvadrata sobice nužnog smještaja, stariji potlačen i u strahu od mlađega koji je bio neugodan i prema susjedima, a navodno i prema prethodnom partneru.

“Ovo je bilo zlo Božje! Zvala sam susjeda, molim te zovi policiju, odi vidjet! Hodnik nam je pun krvi”, kaže Elizabeta.

Riječ je o objektu Grada Rijeke u Mihačevoj Dragi, u kojem korisnici imaju pravo na jednu sobu, dok su kuhinja i kupaonica sustanara zajedničke.

Voditeljica nužnog smještaja Grada Rijeke Nevenka Kovačević kaže: “Strašno, jedna od korisnica me je zvala da je došlo do svađe i da je čula neke vriskove. Otvorila je vrata i već je bilo krvi tako da sam se istog trena spremila i došla. U međuvremenu je došla policija i hitna pomoć.”

Stariji izbodeni muškarac uspio je, iz sobe preko otpuzati pred ulaz u zgradu, a mlađi, koji ga je unakazio, to je promatrao sjedeći na podu u hodniku.

“Imao je toliki rez na prsima da je tri prsta stavio unutra! A što je on rekao kad je vidio Anđelka da je ispuzao van? Ljubavi, što se desilo?”, ispričala je Elizabeta.

Hitna ih je odvezla u riječki KBC u kojemu su obojica preminula. Susjedi kažu u naselju po sobama ima svega pa im ovo i nije iznenađenje.

U socijalizaciji korisnika nužnog smještaja pomaže riječka udruga koja zna detalje svake teške sudbine.

“U nužnom smještaju Grada Rijeke svašta vidite, što ako živite, koliko toliko normalno, ne doživite u životu, al ovo je nekoliko razina više i teže, tragedija apsolutno! Jer kažem, Anđelko je bio jedan nevjerojatno dobar dečko, i imao je nesretan život i evo tako je i završio!”, rekao je Marko Mušković, djelatnik Udruge Terra.

Susjedi kažu da je danas trebao ići u posjet majci na Krk, ali ljubomorni ga partner ni inače nije puštao nigdje. Nikada se neće saznati je li to bio okidač za tragediju, piše Danas.hr.

Exit mobile version