VIŠE UHIĆENIH

STRAVA U SPLITU Policija objavila detalje ubojstva mladića (22). Nožem ga izbo brat?!

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

U službene prostorije dovedeno je više osoba od kojih su dvije uhićene u svezi ubojstva i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja kaznene odgovornosti, dodali su iz policije

Noćas, u ulici Mažuranićevo šetalište u Splitu, nožem je napadnut mladić (22) koji je zadobio ubodnu ranu u predjelu prsišta. Ozlijeđeni je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu gdje je noćas od posljedica zadobivenih ozljeda preminuo, objavila je policija.

Policija je odmah izašla na mjesto događaja, a zamjenica Županijskog državnog odvjetništva rukovodila je očevidom.

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

U službene prostorije dovedeno je više osoba od kojih su dvije uhićene u svezi ubojstva i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja kaznene odgovornosti, dodali su iz policije.

Podsjetimo, mladić je preminuo je u splitskoj bolnici nakon što ga je nožem navodno napao brat. Mladić je imao trojicu braće, a prema neslužbenim informacijama sva trojica su se sukobila s njim, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari