U NASELJU RESNIK

STRAVA U STANU: Iz bojlera ‘iscurio’ ugljični monoksid, sedam stranaca prevezeno u bolnicu

Ilustracija: Mateo Levak/Riportal

Izlaskom na teren potvrdilo se da se radi o curenju ugljičnog monoksida iz bojlera. Uslijed curenja plina sedam osoba je ozlijeđeno i prevezeno u bolnice, a radi se o stranim državljanima, priopćila je policija

Sedmero ljudi otrovalo se noćas ugljičnim monoksidom nakon što je iz bojlera u jednom stanu u zagrebačkom naselju Resnik ‘uiscurio’ plin. Svih sedmero ozlijeđeno je i prevezeno u bolnice, a radi se o stranim državljanima, javlja net.hr.

Svi otrovani su strani državljani

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba je noćas oko 23,45 sati zaprimila poziv Policijske uprave zagrebačke za pomoć oko otvaranja stana u naselju Resnik.

“Izlaskom na teren potvrdilo se da se radi o curenju ugljičnog monoksida iz bojlera. Uslijed curenja plina sedam osoba je ozlijeđeno i prevezeno u bolnice, a radi se o stranim državljanima”, dodaje se u priopćenju, ne navodeći se državljanstvo ozlijeđenih.

Gradska plinara Zagreb je preuzela pregled svih instalacija u objektu, stoji dalje u priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari