OTKRILA IH POLICIJA U ITALIJI

STRAVA U SUSJEDSTVU! Psiho sekta djevojčice držala kao seksualno roblje, vođu zvali ‘Doktor’

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija/RTL

Policija talijanskog grada Novara otkrila je, zahvaljujući svjedočenju jedne djevojčice, postojanje psiho sekte, koja je djelovala u cijeloj Italiji više od 30 godina.

Oglas

Na čelu sekte čije su žrtve bile uglavnom mlade žene i djevojčice je 77 godišnjak, kojega su oslovljavali s “Doktor”, a odnosile se prema njemu kao prema božanstvu.

Članice sekte bile su podvrgnute seksualnom nasilju da bi se kako im je govorio vođa, “zapalio unutrašnji plamen”, i bile su mu potpuno potčinjene, a neke je uspio posve izolirati čak i od obitelji, dok je ostalima i obitelj uvukao u sektu.

Djevojčice i mlade žene birane su iz dobrostojećih obitelji, sekta se bavila i “pranjem novca”, a vođa je odlučivao za članice s kim se mogu družiti, što smiju raditi. Sam je birao sa kojom žrtvom će se zabavljati.

Policija je otkrila da je vođa imao 26 suradnika. Svi su pod istragom, a u primamljivanju članica sudjelovali su i profesionalci poput nekih priho-terapeutica, vlasnika dvije baletske škole, vlasnika zanatskih radnji i drugi.

Prema navodima policije, čak su i djevojke visokog kulturnog društvenog položaja riskirale i bile uvučene u sektu, ukoliko ih je vođa ocijenio kao mete.

“Nitko nije mogao biti siguran da neće biti uvučen u sektu”, svjedočila je djevojčica, a detalje je priopćila policija na izvanrednoj konferenciji za medije, piše Radio Sarajevo.

Vijesti.hr

 

Exit mobile version