STRAVIČAN ZLOČIN U SLAVONIJI: Mladić (23) ubio djevojku (17) zbog ljubomore

STRAVIČAN ZLOČIN U SLAVONIJI: Mladić (23) ubio djevojku (17) zbog ljubomore

‘Sjedila je leđima naslonjena na zid skladišta s krvavim tragom na vratu, vjerojatno od ubodne rane koja ju je usmrtila’

Na konferenciji za novinare je potvrđeno da je uhićen mladić (23) zbog sumnje u teško ubojstvo Ane B. (17) čije je izbodeno tijelo pronađeno u blizini kolodvora u Koški, piše Večernji list.

Motiv, kako je izvijestila policija, najvjerojatnije je ljubomora. Večernji list neslužbeno doznaje da su bili u vezi dva mjeseca. Mladić se nije sam predao, već ga je policija otkrila. Večernjak doznaje i kako je priznao zločin. Djevojka je ubijena na mjestu gdje je i pronađena jučer u 7 ujutro, ali ubojstvo se dogodilo u nedjelju navečer.

“Postoji osnovana sumnja da je hrvatski državljanin (23) 6. studenog nakon kraće verbalne rasprave djevojci zadao više ubodnih rana uslijed kojih je maloljetnica preminula – rekli su iz policije na konferencije za novinare.

Vijest o ubojstvu tinejdžerice prostrujala je Koškom poput vihora, a nedugo nakon što je policija došla na uviđaj, jedna je ekipa poslana u obiteljsku kuću A. B. Trebali su nekoga tko bi mogao identificirati tijelo. Ni članovi obitelji, šokirani onim što se dogodilo njihovoj kćeri i sestri, nisu s nama htjeli razgovarati. Nesretna A. B. pohađala je Srednju školu Izidora Kršnjavoga u Našicama, a prema riječima nekolicine tinejdžera u Koškoj s kojima smo razgovarali, “bila je mirna i povučena”.

Ubijena djevojka osim roditelja ima dva starija brata, od kojih je najstariji oženjen i ima dijete. Njezin profil na Facebooku u ponedjeljak je bio ispunjen porukama sućuti obitelji zbog njezine smrti. Od A. B., koja je prije nešto manje od mjesec dana napunila 17 godina, opraštali su se njezini prijatelji. Ona je, pak, za života na svom profilu objavljivala statuse iz kojih se može zaključiti da je bila protivnik alkohola i pušenja, piše Jutarnji list.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari