NIJE USPORIO

STRAVIČNA NESREĆA: Audijem na zebri naletio na mladića i djevojku na biciklu!

Foto: Marijan Susenj / Pixell

Putnica je zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici

Sinoć oko 20.05 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba, javljaju iz Policijske uprave varaždinske, piše Varaždinski.

“Osobnim vozilom je upravljao 22-godišnji mladić. Upravljao je lijevom prometnom trakom iz smjera Ulice Miroslava Krleže u smjeru Vidovskog trga. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza vozilom se nije približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, odnosno da može zaustaviti vozilo kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz te je prednjim djelom vozila udario u bicikl kojim se nepropisno uključivao preko obilježenog pješačkog prijelaza u promet 17-godišnjak, a koji je i nepropisno na biciklu prevozio 18-godišnjakinju. Uslijed udara osobnog vozila u bicikl, biciklist i putnica na biciklu su pali na kolnik”, stoji u priopćenju.

Putnica je zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari