KOD SISKA

STRAVIČNO Dječak čekićem udario i rasprsnuo metak; Teško je ozlijeđen!

PU sisačko-moslavačka izvijestila je da se u subotu, 15. lipnja, u noćnim satima, na području grada Kutine na dvorištu, dogodila nesreća u kojoj je dijete teže ozlijeđeno od rasprskavanja metka, piše Net.hr.

Naime, kako navodi policija, dijete je čekićem udarilo po metku uslijed čega je došlo do rasprskavanja metka.

Dijete je teže ozlijeđeno, a liječnička pomoć je djetetu pružena u sisačkoj Općoj bolnici.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje da bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

“Kako bi ubuduće izbjegli ovakve ili slične neželjene događaje, pozivamo i apeliramo na sve one, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva da ih dragovoljno predaju, s napomenom da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju.

Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Napominjemo da protiv takvih osoba se neće pokrenuti kazneni niti prekršajni postupak. SPRIJEČITE TRAGEDIJU, BUDITE ODGOVORNI PREMA SEBI I SVOJIM BLIŽNJIMA!!”, poručuju iz policije, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari