KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Suprug žene koja se otrovala alkoholom u Krku kazneno prijavljen; Nije joj uopće pomogao?

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Od akutnog trovanja alkoholom u količini od 3,60 promila, 47-godišnja njemačka državljanka je preminula tijekom 25. srpnja, dva dana prije nego je policija pronašla njezino mrtvo tijelo u apartmanu u Krku

Oglas

U nastavku kriminalističkog istraživanja što ga provode policijski službenici Policijske postaje Krk i u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđen je uzrok smrti 47-godišnje njemačke državljanke. Od akutnog trovanja alkoholom u količini od 3,60 promila, 47-godišnjakinja je preminula tijekom 25. srpnja, dva dana prije nego je policija pronašla njezino mrtvo tijelo.

VIDEO DANA:

Podsjećamo, policija je zaprimila dojavu 27. srpnja ,oko 19.45 sati, te su policijski službenici došli u apartman u Krku gdje su pronašli tijelo mrtve 47-godišnjakinje i zatekli 46-godišnjeg njemačkog državljanina. Prilikom uhićenja Nijemac je bio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,90 g/kg,  a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao preminuloj osobi, te je zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela nepružanje pomoći, protiv njega podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

Exit mobile version