TEŠKE TJELESNE OZLIJEDE

Švicarka (63) pala s el. bicikla, dvojica Nijemaca (29) ‘quad’ odvezla u provaliju. Svi su u riječkoj bolnici…

Ilustracija - fotografija ne prikazuje opisni događaj ni osobe opisane u tekstu. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Vozačica je upravljajući električnim biciklom po šetnici parka bez zaštitne kacige izgubila ravnotežu i pala s bicikla na kamenje

U nedjelju, 11. lipnja u popodnevnim satima na području otoka Raba 63-godišnja državljanka Švicarske ozlijedila se prilikom pada s električnog bicikla.

“Naime, 63-godišnjakinja je upravljajući biciklom po šetnici parka bez zaštitne kacige izgubila ravnotežu i pala s bicikla na kamenje. Pružena joj je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

U subotu 10. lipnja upravljajući četverociklom (quad) šumskim putem na području otoka Raba 29-godišnji njemački državljanin je izgubivši nadzor nad vozilom sletio niz padinu dubine desetak metara. Nakon pada vozač i 29-godišnji suvozač prevezeni su u KBC Rijeka gdje su im dijagnosticirane tjelesne ozlijede.

Materijalno je oštećena tvrtka s otoka Raba za oko 3000 eura.

“Korisnike ovih i ostalih prijevoznih sredstava podsjećamo i upozoravamo na obvezu pridržavanja svih zakonskih odredbi kojima je regulirano njihovo sigurno sudjelovanje u prometu.”, pozvali su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari