KRIVI POGLED PREMA DJEVOJCI

Svjedok s krvave svade u Imotskom: ‘Bio je dobro pod gasom, nokautirao ga je nogom’

Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Do tučnjave je došlo i prije svadbe na kojoj su obojica bili gosti, a za sve je kriv alkohol i jedan krivi pogled

Jedna je osoba zadobila teške i po život opasne ozljede u fizičkom sukobu koji se u petak oko 19.20 dogodio u Imotskom, izvijestila je splitska policija. Nemili događaj dogodio se – na svadbi.

Dvije osobe su se fizički sukobile gdje je pritom ozlijeđena jedna osoba te prevezena na pružanje liječničke pomoći.

Policija je pronašla i uhitila muškarca kojeg sumnjiči za sinoćnji krvavi obračun. Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske su poručili kako je osumnjičenik doveden u službene prostorije te da je u tijeku krim-istraga.

Nokautirao ga je nogom u glavu

Dalmatinski portal je razgovarao s osobom koja je bila na toj svadbi te je objasnio kako je do tučnjave došlo i prije svadbe na kojoj su obojica bili gosti, a za sve je kriv alkohol i jedan krivi pogled.

“Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno ‘pogledao’ djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu. Mladić je pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest.”

Tamo se nalazio i mladić koji inače radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog koji je zadobio ozljede opasne po život, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari