KRIVI POGLED PREMA DJEVOJCI

Svjedok s krvave svade u Imotskom: ‘Bio je dobro pod gasom, nokautirao ga je nogom’

Idi na originalni članak
Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Do tučnjave je došlo i prije svadbe na kojoj su obojica bili gosti, a za sve je kriv alkohol i jedan krivi pogled

Oglas

Jedna je osoba zadobila teške i po život opasne ozljede u fizičkom sukobu koji se u petak oko 19.20 dogodio u Imotskom, izvijestila je splitska policija. Nemili događaj dogodio se – na svadbi.

Dvije osobe su se fizički sukobile gdje je pritom ozlijeđena jedna osoba te prevezena na pružanje liječničke pomoći.

Policija je pronašla i uhitila muškarca kojeg sumnjiči za sinoćnji krvavi obračun. Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske su poručili kako je osumnjičenik doveden u službene prostorije te da je u tijeku krim-istraga.

Nokautirao ga je nogom u glavu

Dalmatinski portal je razgovarao s osobom koja je bila na toj svadbi te je objasnio kako je do tučnjave došlo i prije svadbe na kojoj su obojica bili gosti, a za sve je kriv alkohol i jedan krivi pogled.

“Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno ‘pogledao’ djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu. Mladić je pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest.”

Tamo se nalazio i mladić koji inače radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog koji je zadobio ozljede opasne po život, prenosi Net.hr.

Exit mobile version