KAMION SE ČESTO KVARIO

Talijan iz riječke tvrtke prodao kamion na kojem je umanjio broj kilometara: Oštetio kupca za čak 22.000 eura!

Foto: Riportal

Lažnim prikazivanjem činjenica doveo je u zabludu i oštetio novog vlasnika za 22.000 eura, izvijestila je policija.

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim državljaninom Italije zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijevara u gospodarskom poslovanju.

Policija ga osnovano sumnjiči da je kao djelatnik tvrtke iz Rijeke, krajem prošle godine na širem području Matulja dogovorio kupoprodaju teretnog vozila (kamiona) s odgovornom osobom tvrtke sa sjedištem na području Zagrebačke županije.

Nakon kupoprodaje spomenutog vozila, zbog učestalih kvarova i popravaka teretnog vozila, novi vlasnik je zatražio potrebne provjere kojima je utvrđeno da je skidana kilometraža, odnosno da ne odgovara stvarnom stanju kilometara.

Budući da je osumnjičeni znao stvarno stanje kilometraže prije prodaje teretnog vozila, lažnim prikazivanjem činjenica doveo je u zabludu i oštetio spomenutu tvrtku te si pribavio protupravnu imovinsku korist u iznosu od 22.000 eura.

Zbog sumnje na počinjenje navedenog kaznenog djela protiv 43-godišnjeg državljanina Italije policija nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari