Tek joj je 20 godina: Mlada ‘madam’ u salonu ljepote vodila bordel

Foto. Ilustracija

Sudac istrage nije prihvatio prijedlog državnog odvjetništva te je okrivljenicu pustio da se brani sa slobode

Policijski službenici policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom zbog osnove sumnje u počinjenje tri kaznena djela prostitucije.

Sumnja se da je osumnjičena 20-godišnjakinja počinila kazneno djelo prostitucija na štetu dviju mlađih ženskih osoba.

Ona je, naime, tijekom ožujka 2019. godine pa do početka svibnja, radi zarade, druge osobe mamila, vrbovala, poticala te za njih organizirala i omogućavala im pružanje spolnih usluga u iznajmljenom stanu na području Trešnjevke, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Naime, osumnjičena je prvo oglašavala oglase kojima traži ženske osobe za pružanje masaže bez iskustva da bi ih kasnije u osobnom kontaktu uputila da se radi o pružanju spolnih usluga uz novčanu naknadu pod krinkom masaža.

Djelatnice su zajedno s osumnjičenom dogovarale vrstu i trajanje spolne usluge, koje su potom u iznajmljenom stanu i pružale. Zarađeni su novac međusobno dijelile.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku.

DORH je izvijestio kako se osnovano sumnja da je okrivljenica u tu svrhu putem internetskih portala i drugih sredstava javnog informiranja objavljivala oglase u kojima je tražila ženske osobe za pružanje masaže, a potom ih je u osobnom kontaktu uputila da se radi o pružanju seksualnih usluga uz novčanu naknadu pod navođenjem običnih i erotskih masaža za različite novčane iznose.

Za kontakte s klijentima u oglasima je navodila razne telefonske brojeve te su se angažirane žene javljale na telefone i zainteresiranim muškim osobama pružale seksualne usluge u unajmljenom stanu u Zagrebu, gdje je kao centar za ljepotu poslovalo trgovačko društvo u vlasništvu okrivljenice.

Nakon ispitivanja okrivljenice, sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanjem istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage nije prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva te je okrivljenicu pustio da se brani sa slobode.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari