KOD OKUČANA

Teška prometna nesreća na autocesti A3; Četiri osobe poginule, 17 osoba ozlijeđeno, a ima i djece!

Foto: JVP Novska

Kod Okučana je došlo do prevrtanja kamiona registracijskih oznaka Republike Srbije u kojem su vjerojatno bili migranti

Četiri osobe smrtno su stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas u 3.12 minuta dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3, javlja lokalni portal SB Plus.

Prema podatcima s kojima je izašla Policijska uprava brodsko-posavska na mjestu nesreće je utvrđeno da je, iz za sada još uvijek neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja teretnog vozila nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. U kamionu su bili migranti, neslužbeno se doznaje, pišu Vijesti.hr

U bolnicama u Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški i Pakracu zbrinuto je ukupno 17 osoba ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći. U novogradiškoj bolnici nalazi se ukupno 11 osoba.

“U ovome trenutku jedna je osoba životno ugrožena i nalazi se u šok sobi, a jedna je sada podvrgnuta operacijskom zahvatu. Ukupno je pet osoba zadobilo teške tjelesne ozljede, a preostalih šest lakše”, rekao je za SBplus ravnatelj novogradiške Bolnice dr. Josip Kolodziej, dodajući kako je riječ uglavnom o osobama mlađe životne dobi među kojima ima i djece.

“U Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević” rano jutros su primljena četiri strana državljana mlađe životne dobi s teškim ozljedama. U tijeku je liječenje i provode se svi potrebni postupci. Zasad su svi pacijenti stabilno”, za ovaj portal izjavio je ravnatelj slavonskobrodske Opće bolnice, prim. Josip Samardžić, dr.med.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari