PROMET U PREKIDU

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA DIRAČJU! Stradao motociklist, na skretanju za zaobilaznicu na njega naletio automobil

Ilustracija

Teška prometna nesreća dogodila se nešto prije18 sati

Na području Zameta odnosno Diračja, kod skretanja na zaobilaznicu odnosno Kvarnersku autocestu, večeras oko 17.40 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali motocikl i osobno vozilo.

Prometna nesreća dogodila se kada se vozač osobnog vozila marke Hyundai, dolazeći na raskrižje iz pravca Srdoča, pokušao uključiti na Kvarnersku autocestu skretanjem ulijevo, ali se pritom sudario s motoristom koji se na motociklu marke Piaggio kretao prema Srdočima.

U sudaru vozila teže je stradao vozač motocikla koji je pretrpio ozljede, a najgore  mu je stradala jedna noga. Motociklist je do dolaska vozila hitne medicinske pomoći bio pri svijesti a ekipa HTM ga je potom odvezla na hitni trakt riječkog KBC-a.

Ulica Diračje bila je neko vrijeme je u potpunosti zatvorena za promet, i iz pravca Srdoča nije se moglo neko vrijeme na zaobilaznicu te se stvorila kolona vozila. Situacija se normalizirala nakon što su policijski službenici na mjestu nesreće obavili očevid.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari